Landscape Surfaces Julia Wright 2024

€495,00
Beschikbaarheid: Op voorraad

Ontdek de natuurlijke wereld van Julia Wright: een textielavontuur in Eindhoven

Maak kennis met de getalenteerde Julia Wright, opgeleid aan het prestigieuze Edinburgh College of Art en met meer dan 20 jaar ervaring in lesgeven. Na een reis vanuit Manchester, UK, via Australië, komt ze naar Eindhoven om haar passie voor textielkunst te delen.

"Ik voel me altijd aangetrokken tot verweerde, onregelmatige vormen en de herhaling van eenvoudige vormen, zoals clusters zeepokken en groeipatronen van korstmossen. Mijn textielstukken suggereren stukjes landschap en kustlijn zonder figuratief te zijn."


Laat je inspireren door de natuur en experimenteer met textiel

In Eindhoven krijg je de kans om je vier dagen lang onder te dompelen in Julia's natuurlijke wereld. Experimenteer met textielmaterialen en technieken, waaronder wikkelen en binden, couching, insnoeren en borduren. Creëer kleurrijke, texturale mixed media kunstwerken geïnspireerd op close-up details van landschappen en kustgebieden.


Kies je eigen kleurenpalet en ontdek de mogelijkheden

Levendige groentinten, rijke roesttinten, bruintinten, steengrijzen of neutrale paletten: de keuze is aan jou. Maak structurele stof- en garenwikkels en verken manieren om lagen geverfde stoffen en vezels in te bedden met verhoogde rijen gebonden draden, clusters van textuursteken en metalen elementen om structuur, details en focuspunten toe te voegen.Gebruik je eigen materialen of koop een pakket van Julia Wright

Deelnemers kunnen ervoor kiezen om hun eigen stoffen en garens in hun gekozen kleurenpalet mee te nemen. Maar geen zorgen als je dat niet hebt: Julia Wright biedt ook pakketten te koop aan met voorgeverfde gemengde stoffen en vezels en een reeks handgemaakte metalen versieringen tijdens de workshop.


Recycling en hergebruik van gevonden materialen wordt aangemoedigd

Julia moedigt het gebruik van gerecyclede en gevonden materialen aan. Geef een tweede leven aan oude stoffen en garens en laat je creativiteit de vrije loop.


Praktische informatie
  • Datum: 15 t/m 18 augustus 2024
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Grijp deze unieke kans om te leren van een ervaren textielkunstenaar en dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit en inspiratie. Schrijf je nu in voor de workshop en ontdek de natuurlijke wereld van Julia Wright door middel van textiel!
0 sterren op basis van 0 beoordelingen