Experimentele Batik op Papier

€215,00
Beschikbaarheid: Op voorraad
Levertijd: 1-5 werkdagen

Experimentele batik op papier

Hetty Van Boekhout studeerde kunst en design in Maastricht en textielkunst in Antwerpen. Ze werkt al meer dan 40 jaar als batikkunstenaar. Nu geeft ze een masterclass bij Textiellab-040 in Eindhoven: Experimentele batik op papier.

“Je werkt met hete was, kleurstoffen en bleekmiddel. De manier van werken is vrij, snel en speels en gaat verder dan de grenzen van het traditionele batikken. Terwijl je experimenteert, maak je spontane afbeeldingen in batik en collage op verschillende papiersoorten.

Je kunt verwachten dat je eenvoudige abstracte ontwerpen maakt met markeringen van penselen en een tjanting. Later worden deze verder ontwikkeld in verdere fasen van het aanbrengen van lagen was en kleurstoffen, totdat je het gewenste eindresultaat hebt bereikt.”

­Het gewaxte papier kan gebruikt worden als een op zich zelfstandig werk of worden gebruikt in objecten zoals het maken van kunstenaarsboeken en mappen.

Praktische informatie
  • Datum: 6 en 7 september 2024
  • Tijd: 10.00 tot 16.00 uur

Grijp deze unieke kans om te leren van een ervaren textielkunstenaar en dompel jezelf onder in een wereld van creativiteit en inspiratie. Schrijf je nu in voor de workshop en ontdek experimenteel batik op papier!

0 sterren op basis van 0 beoordelingen